wertti
BlogiTietoa Wertti.fi:stäAloita
wertti-vakuutus-keskittäminen

Vakuutusvinkit

Vakuutusten keskittäminen

Vakuutusten keskittäminen yhteen vakuutusyhtiöön voi tuoda monia etuja, kuten käytännön helpotuksia sekä säästöjä pitkällä aikavälillä.

Vakuutukset ovat tärkeä osa arjen turvaa ja taloudellista varautumista. Kun kohtaat yllättäviä tilanteita, kuten sairastumisen, tapaturman tai omaisuusvahingon, vakuutukset voivat tarjota tarvittavaa taloudellista turvaa. Tässä blogipostauksessa tarkastelemme vakuutusten keskittämisen etuja ja esittelemme konkreettisia esimerkkejä keskittämisen hyödyistä.

Vakuutusten keskittämisen edut

1. Kokonaisvaltainen vakuutusturva

Keskittämällä vakuutuksesi yhteen yhtiöön voit varmistaa, että kaikki vakuutuksesi toimivat saumattomasti yhdessä. Esimerkiksi koti- ja auto- sekä terveysvakuutusten keskittäminen samaan yhtiöön voi helpottaa tilannetta, mikäli vahinko kattaa usean osa-alueen samanaikaisesti.

2. Helpompi asiointi

Yksi yhteyshenkilö ja asiointikanava tekevät vakuutusasioiden hoitamisesta käytännössä huomattavasti sujuvampaa. Tällöin sinun ei tarvitse muistaa eri vakuutusyhtiöiden yhteystietoja tai kirjautua useisiin eri verkkopalveluihin.

3. Säästöt

Vakuutusyhtiöt saattavat tarjota alennuksia tai bonuksia, kun keskität useampia vakuutuksia tiettyyn yhtiöön. Jos esimerkiksi hankit sekä koti- että autovakuutuksen samasta yhtiöstä, voit saada alennusta vakuutusmaksuista.

4. Sujuvampi korvauskäsittely

Keskittämällä vakuutuksesi yhteen paikkaan, vahinkotilanteessa sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vain yhteen vakuutusyhtiöön. He voivat hoitaa kaikki vahingon korvausprosessit yhdessä paikassa.

5. Ajan säästäminen

Kun vakuutuksesi ovat keskitetty yhteen yhtiöön, säästät aikaa vakuutusasioiden hoidossa. Et joudu käyttämään aikaa eri vakuutusyhtiöiden tarjousten ja ehtojen vertailuun.

Konkreettiset esimerkit hyödyistä

Koti- ja Autovakuutus

Kun hankit sekä koti- että autovakuutuksen samasta yhtiöstä, saat usein alennusta vakuutusmaksuista. Mikäli esimerkiksi auto varastetaan kotoasi, korvauksen hakeminen voi olla helpompaa, kun molemmat vakuutukset ovat samassa yhtiössä.

Terveys- ja matkavakuutus

Keskittämällä terveys- ja matkavakuutuksen samaan vakuutusyhtiöön voit saada etuja esimerkiksi sairauskuluvakuutukseen myös ulkomailla matkustaessasi.

Perheen vakuutukset

Kun koko perheen vakuutukset ovat samassa yhtiössä, voit saada etuja esimerkiksi perhealennuksien muodossa. Mikäli koko perhe on vakuutettuna samalla vakuutusyhtiössä, on asiointi myös helpompaa.

Vakuutusten keskittäminen tiettyyn vakuutusyhtiöön voi tuoda monia etuja, kuten kokonaisvaltaista turvaa, käytännön helppoutta, taloudellisia säästöjä ja nopeampaa asiointia vahinkotilanteissa. Ennen päätöksen tekemistä on kuitenkin hyvä vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia ja tarkastella, miten vakuutukset vastaavat omia tarpeita. Keskustele vakuutusasiantuntijan kanssa, jotta voit tehdä harkitun päätöksen ja nauttia monista keskittämisen tuomista eduista.

Etsi sopivin vakuutus hetkessä

Lähesty vakuutusyhtiöitä helposti yhdellä vakuutuspyynnöllä ja vertaile vakuutuksesi kuntoon.

wertti
Tarvitsetko apua?

Lue usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä: info@wertti.fi


Kumppanit ja saavutukset
lähitapiolapohjantähtiSuomalaista palveluaSVAA
Finanssivalvonta

Wertti.fi:n kehittänyt Hunt AI Oy on rekisteröity Finanssivalvonnan vakuutusasiamiesrekisteriin. Tämä on edellytys vakuutusalalla toimimiselle Suomessa.